Zuivelhoeve Zwanenburg

Niek en Birgit maken op hun boerderij in West-Brabant (Roosendaal) de lekkerste boerenzuivel gemaakt van de melk van hun eigen koeien. Hun producten worden met veel passie en op ambachtelijke wijze gemaakt, en dat proef je!

In onze automaat vind je wekelijks een variërend assortiment van zuivelhoeve Zwanenburg. Proef eens de heerlijke verse smaken van chocolademelk, karnemelk, hangop, vla, yoghurt en roomboter afkomstig van hun boerderij.

 


Arno Ijsco

De lekkerste Rwoombollen uit Zundert proef je nu ook in Hooge Zwaluwe. Arno ijsco maakt boeren kwaliteits ijs gemaakt met de melk van hun eigen koeien.

Geniet van maart t/m december van een heerlijke boerenijsco op ons picknickterras.


Kaasboerderij 't Bosch

De kaas van kaasboerderij 't Bosch is echte boerenkaas. Dat wilt zeggen dat deze kaas gemaakt is van verse rauwe melk en niet gepasteuriseerd is. In onze automaat vind je diverse smaken. Met de kaas van Erik en Lisette heb je gegarandeerd een lekkere kaas op tafel. De kaas word gemaakt van melk van hun eigen koeien die het grootste gedeelte van het jaar buiten lopen. Er worden geen onnodige toevoegingen gebruikt op op diverse kruiden na om jullie de lekkerste varianten te kunnen bieden.


Zuster Evie

Zuster Evie is een samenwerkingsverband van lokale onderneemsters, de zusters, die elk in hun eigen regio vanuit hun huis nog op de ouderwetse manier onze lekkernijen maken!

Wij verkopen de puike potten vanuit onze boerderijautomaat. De puike potten is een ruim en variërend assortiment hippe food Gifts en is geïnspireerd op de voorraadkast van de huisvrouw uit de jaren 60! In de tijd dat inmaken, zelf brood en cakes bakken nog heel normaal was en dagelijkse kost.