Algemene Voorwaarden

 

Algemeen
Dit zijn de algemene voorwaarden van Melktap bij Boer Bloem (Rundveebedrijf Havermans):
Moerseweg 2a
4927 RK, Hooge Zwaluwe
KvK 20161360

 

Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met onze algemene voorwaarden.
Melktap bij Boer Bloem houdt zich het recht voor haar algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen.

 

Prijzen
De bij de producten genoemde prijzen zijn in Euro’s inclusief btw. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website aan u getoond.

 

Levering en verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Op de bestelpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 0,00 voor bestellingen die door die worden afgehaald in op moerseweg 2a, Hooge Zwaluwe.
€ 2,50 voor bestellingen in Hooge Zwaluwe.
€ 3,50 voor Made, Terheijden, Lage Zwaluwe, Drimmelen, Wagenberg
€ 5,00 Langeweg, Den Hout, Zevenbergschen Hoek
€ 6,50 Zevenbergen

Bestellingen die wij zelf versturen kunnen (als ze voor 12.00uur besteld zijn) de volgende dag nog gebracht worden. Is dit om welke reden dan ook toch niet mogelijk, dan melden wij dit direct.

 

Koelverpakkingen en verse producten
Wij hebben pakketten met gekoelde en/of verse producten. Het is helaas bij ons nog niet mogelijk om deze per post te versturen, deze kunnen na bestelling worden opgehaald bij Melktap bij Boer Bloem.

 

Betaling
Betalen kan op 2 manieren:

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Maakt u gebruik van internetbankieren bij:

  • ABN AMRO
  • ASN Bank
  • Friesland Bank
  • ING
  • Rabobank
  • RegioBank
  • SNS Bank
  • Triodos Bank
  • Van Lanschot Bankiers

dan kunt u direct met iDEAL betalen.

 

Betalen bij afhalen

U betaald het totaalbedrag cash of per tikkie.

 

Garantie
Melktap bij Boer Bloem garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld.

 

Overeenkomst
Melktap bij Boer Bloem houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een bestelling of opdracht niet te accepteren. Dit hebben we nog nooit gedaan en hopen we ook nooit te hoeven doen.   

 

Ruilen en retourneren
In principe kunt u producten terugsturen of ruilen. U heeft hier 14 dagen de tijd voor. U bent dan wel zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van die verzending. Wij verplichten ons om u binnen dertig dagen uw aanschafskosten van de teruggestuurde producten terug te betalen. Beperkt houdbare producten of producten die om een andere reden niet meer door ons herverkocht kunnen worden, kunt u niet ruilen of retourneren. Ook geopende, niet meer goed gesloten of aangebroken producten accepteren wij niet terug.

 

Copyright
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Melktap bij Boer Bloem. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan, zoals teksten of foto’s, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

 

Contact
Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door een email met uw klacht en uw telefoonnummer te sturen naar: info@melktaphoogezwaluwe.nl